Pagina's

dinsdag 20 mei 2014

Groningen, dinsdag 20 mei 2014 06.34 uur.    Auteur Fotograaf : Bert Bakema/E.C.Fotograaf

Afbeelding 
Groningen werd gister middag verrast door de campagnebus van D66 uit Den Haag. Bekende en onbekende D66 partij leden en Europese te kiezen ministers onder leiding van Kandidaat Europarlementariër Matthijs van Miltenburg.

  (Zij parkeerden de bus op de hoek van van de A-weg , en begin Brugstraat, t.h.v. de mc Donalds.)
Vanaf  dat punt is de hele groep gaan flyeren op weg naar de grote Markt. Om kiezers op 22 mei naar de stembus te krijgen.
 De vraag is? Gaat dit een grote opkomst worden. Gezien de reacties van de mensen op straat wordt het nog een hele zware strijdt en moet er echt wat gebeuren in Groningen.
Want Europa betekend minder zeggenschap in eigen land. Laat staan de regio's. Maar het heeft ook voordelen. Daarvoor (de voordelen) kunt u naar de site van d66 gaan.

De Aardbevingen in de regio is d66 voorstander van het terug dringen van de uitputting van de bodem. En de Groningers zien er weinig voor terug 1 % is het saldo. Het westen, daar is het meeste geld gebleven en geïnvesteerd. Terwijl  Groningen e.o. een prachtige omgeving is met actieve bevolking die wel willen werken, maar dat niet kunnen. Dus meer banen!! Beter onderwijs: Met het 400 jarige jubileum van de Universiteit Groningen. Is dit ook het moment om van basis- tot hogere school kansen te creëren. De universiteit heeft ook een passend thema waar ze in Europa veel van kunnen opsteken door : Actief oud is goud in te voeren. Bezig zijn , zorg, een praatje kunnen maken, tegen eenzaamheid.Een voordeel is, gericht op banen ook over de grenzen van Nederland.
 Maar was dat altijd ook al niet mogelijk??
 Minder bureaucratie, zeggen ze al jaren, maar door de Europese regelgeving in onze landelijke regelgeving te verweven. Lopen particulieren en bedrijven in een val van oneerlijke situaties.
>> Bijvoorbeeld de schuldsaneringen, ouderen hulp door familie. Door bij uw vader of moeder in te trekken krijgt een oudere die dit land heeft geholpen te opbouwen € 300 euro korting op zijn inkomsten. Zij hebben geholpen dit land op te bouwen en kenden geen vakanties. En nu hebben ze nog wat jaren om te genieten naast actief vrijwilligers werk te doen bijvoorbeeld. De kiezers zien door de bomen het bos niet meer. Wel of niet kiezen .<<
Wat kiest u en waarom?
Afbeelding
"Europa moet beter!!!" aldus D66, Matthijs van Miltenburg op de foto hierboven.
Hieronder dit bericht treft u foto’s aan van de komst van de bus en de rondtocht.

Fotograaf Everyday Compleet Fotograaf: Bert Bakema,
De D66 werd kritisch ondervraagt door een televisieteam van onbekend origine

. Afbeelding



Fotograaf : Everyday Compleet Fotograaf : Sector Noord, Dhr. Bert Bakema.


Afbeelding 
Fotograaf : Everyday Compleet Fotograaf : Sector Noord, Dhr. Bert Bakema.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten