Pagina's

donderdag 24 juli 2014

Groninger Fotografen hebben vaak meerdere sites, maar waarom is dat?

Complete hobby Fotografen ingezonden

Kijk ook is rond op onze nieuws site's?

Posted by everyday.cf@live.nl on July 24, 2014 at 3:15 AM Comments comments (0)
Groningen, 24  juli  2014
Groninger Fotografen hebben vaak meerdere sites, maar waarom is dat?

Als antwoord op deze vraag verwijzen wij graag eens rond te kijken op de volgende site's onderaan dit stuk informatie en natuurlijk foto's? Hierop komt de hobby die wij uitvoeren en gedrevenheid hierin  helemaal tot uiting. Dagelijks na de reguliere werkzaamheden die wij allen hebben. Steken we heel veel tijd in het optimaliseren van de foto's. Omdat een foto niet eerst door een software programma moet gaan, maar door de juiste instelling in een keer goed moet zijn. Althans dat is de denkwijze binnen onze...
filosofie of wijsbegeerte
Filosofie betekend volgens onze bron : Wikipedia : de oudste theoretische discipline die het verlangen en het streven uitdrukt naar kennis en wijsheid. En in ons geval tot uiting komt in het werk dat wij denken te moeten leveren binnen de standaard kwaliteit. Of het nou een selfie is, een portret, een familie foto en noem zo maar op.
Om meerdere sites te beheersen begin je met niks. En gaat starten aan onderzoek, veldwerk, en vooral veel lezen. Daarnaast is het belangrijk geweest en het heeft gebleken dat het direct uitschrijven van mogelijkheden op papier voordelen opleveren. WEl is overzichtelijk documenteren belangrijk. Vooral geen losse papiertjes. Koop een schrift  per onderdeel. Een voor de Fotografie, Een voor de site 1 , een voor site 2 etc etc.
Als je meerdere sites hebt kun je Bijvoorbeeld een site gebruiken voor nieuws over wat jij leuk vind. In ons geval is dat Urban city news, Korte berichten over de stad Groningen e.o.
Elke persoon die vriend is van Everyday Compleet Fotograaf mag een stuk inleveren.!!! Via deze contact link hiervoor in het blauw of gewoon face to face een meeting. Dat is vaak beter voor de kwaliteit van het stuk.

efotograaf.blogspot.nl/ is een extra site die rechtstreeks gekoppeld is aan mijn persoonlijke informatie. Hier vind je vaak een copy van de vorige site. Dit om persoonlijk optimalisatie van vindbaarheid te maken. Dit is en staat  los van het collectief. De opdracht van het doel hobby matig , maar gezien de foto's , kwalitatief en professioneel moeten zijn en dit te willen bedrijven. Zorgen wij naast het collectief dus eigen vrijheid in het Stuk vindbaarheid en meerdere mensen te laten genietn  hopelijk ) Van foto's en tekst die de foto versterkt of juist geen tekst. Dit is om de foto net als een schilderij.  U .... de kans te geven...... uw eigen perspectief  van het beeld in te vullen.

Youtube.nl gebruiken wij ieder voor zichzelf. Omdat dit eigenlijk niet binnen ons vakgebied is meegenomen bij het uitschrijven bij de Belgische grondstichter , die orginele moeder/ vader is van Everyday Compleet Fotograaf. Wij zijn Afdeling Noord Everyday Compleet Fotograaf
Applause Korte film Rug400 jarig Jubileum Noord pool Orkest en een volledig team acteurs die met licht en mimiek een onwijs goed stuk neer hebben gezet. EC Fotograaf : Bert/ bron youtube.nl in samenwerking met het Noord Nederlands Orkest, dansgezelschap Club Guy and Roni, videocollectief WERC en mediakunstenaar Jan Klug. De Gift for Infinity zal de bezoekers voor eeuwig bijblijven! Het was in 1 woord geweldig
Dit is de dus de nieuws site voor Groningen e.o. Dit benoemen we gewoon twee keer, omdat er echt orgineel , onafhankelijke nieuws items worden gepresenteerd. Minimaal een keer per week zult u hier een stuk uitgeschreven zien met foto's.


Social media:
Voor onze projecten voor goede doelen en aanvullende grootse projecten waar we dankbaar live bij mochten zijn. Hebben we dankbaar goede referenties.
zowel kwalitatief als Kwantitatief!! Meld je aan via onderstaande links en volg ons like us. En win een van de fotografische prijzen. Bv. een Photoshoot?
https://www.facebook.com/efotograaf" target="_blank" rel="nofollow">.facebook.com/efotograaf


https://www.flickr.com/photos/everydaycf/14510155740/in/photostream/" target="_blank" rel="nofollow">Flickr.com/photos/everydaycf <<<< Foto's die door meerdere van ons zichbaar mogen worden getoont. Wij zijn heel erg voor de mensen en bijvoorbeeld familie niet openbaar te tonen. Vandaar een kleine selectie. En de beste foto's kunnenw ijhelaas niet online zetten op Flick.com . Omdat de auteursrechten uit 1912 vaak niet worden nageleefd helaas!!!! ( bron: www.rijksoverheid.nl )
Volg ons op Twitter:https://twitter.com/ECFotograaf" target="_blank" rel="nofollow"> twitter.com/ECFotograaf

Dus samengevat SEO