Pagina's

zaterdag 20 juni 2015

2015-2016 Trend in de Lente en zomer die jaarlijks meer mensen verleidt tot overgave aan de tatoeëermachine met speciale tatoeëerinkt.

Groningen - Veendam,    Zaterdag 20-06-2015

 Trend in de Lente en zomer die jaarlijks meer mensen verleidt tot overgave aan de tatoeëer machine met speciale tatoeëer inkt.


Versiering van de omgeving van de edele delen is in de lente en zomer een veel gevraagde keuze om het  met zwart / blauwe inkt aangebrachte tattoo het lichaan te visualiseren met een persoonlijk item of items.


Niet alleen op die plaatsen van het lichaam. Maar wel is daar een grote hype in ontstaan.

Tatoeages worden aangebracht door een van inkt voorziene naald door de lederhuid te prikken.

(Vooraf en achteraf ) En fotograaf kan jou hierbij erg goed adviseren, omdat lijnen en diepte, lengte, breedte in 3d een steeds vaker probleem wordt omdat de juiste maker van de kunst werken niet officieel het vak uitoefent. Info: contact

TIP: Ga naar de echte officiële makers van kunst dit kan ook goed een vriend of vriendin zijn die geen bedrijf heeft. Maar bekijk eerst de werkstukken of ook wel eindresultaten bij andere personen.
Een foto kan ook, maar dit is niet plausibel.

Dit laat u toch niet gebeuren ???   Een week langer wachten voor een gerenommeerde kunstenaar of ook wel expert is het wachten waard!

Een maal erop is eraf een stuk moeilijker. Dus denk voordat je dit laat doen.
Neem jou keuze eerst in overweging, vraag de omgeving eens om een mening,  van de veelzijdige en zowel brede en diepe betekenissen van de letters , cijfers of beelden.


Voor advies : Info: contact